Datorn som kontor

Tjäna pengar med datorn

Hur mycket tid spenderar du framför datorn eller surfplattan? Vet du om att du faktiskt kan använda den tiden till att tjäna pengar hemifrån soffan? Här kommer tipsen på hur du kommer igång.

Din dator – en liten pengamaskin

I dagens samhälle är datorn nödvändig för både arbete och fritid. Så gott som alla har en dator hemma, men vi ser på den som en nödvändig och rolig pryl som kostar pengar. Rätt använd är din dator faktiskt en liten pengamaskin som kan ge dig passiv inkomst. Det spelar heller ingen roll vilken slags dator du har – alla datorer kan skapa inkomst. Behöver du använda stora redigeringsprogram för filmer underlättar det naturligtvis med en bättre dator. Samtidigt kan du tjäna pengar med din gamla dator så att du får råd att köpa din drömdator.

Egen sajt

Grunden är primärt att du har en egen sajt. Du går in på ett webbhotell och köper hosting och domän. Då har du en egen sida som du får använda precis som du vill. Att lyckas med en sajt tar tid och du måste prova dig fram för att hitta det som fungerar för dig. Om du inte lyckas med en idé, så testar du bara en ny. Sitt inte fast i att du ska ha en hundblogg. Kanske fungerar en skidblogg bättre. Lättast är det att börja med en blogg. Läs mycket texter för att förbättra ditt skrivande. Ett tips är att läsa kåserier och kolumner på DN och Aftonbladet.se. Då lär du dig hur du bäst formulerar dig för att nå en publik.

Efter första bloggen kan du köpa fler domäner och utöka med en webbshop eller så erbjuder du att skapa hemsidor åt andra. Det finns många sätt som du kan använda din dator på för att tjäna pengar med den. Det tar tid, men är helt möjligt med hårt arbete och mycket kreativitet.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *