Datorn som kontor

Skydda din dator och telefon

I takt med att den nya tekniken blir allt mer avancerad blir det enklare att lagra och komma åt viktig information på enheter. Detta innebär att det också blir viktigare att skydda dina enheter från skador och stöld. Det är speciellt viktigt att skydda datorer och telefoner från sådana risker. Numera brukar dessa enheter innehålla massor av känslig information och data som du inte vill förlora eller att någon obehörig kommer åt.

Tips på hur du skyddar din dator och telefon

Genom datorn och telefonen har du åtkomst till allt från din e-post och dina vänner på sociala medier till ditt användarkonto på bank och universitet.

Här följer några användbara tips på hur du kan skydda dina enheter:

  • Undvika att exponera enheter för extrema temperaturer.
  • Lämna aldrig din enhet utan uppsikt.
  • Håll med ett fast grepp om din enhet för att inte tappa den.
  • Installera antivirusprogram.
  • Använd säkra lösenord.
  • Se till att hålla appar, mjukvara och operativsystem uppdaterat.

Skydda din telefon med skal och skärmskydd

Förutom att skydda känslig information är det naturligtvis viktigt att skydda själva enheten eftersom den kan vara värd tusentals kronor. En bra dator eller telefon kostar vanligtvis mellan 5 000 och 10 000 kronor. Till exempel kostar en ny Samsung Galaxy S21 omkring 10 000 kronor, så det är definitivt värt att investera lite tid och pengar på att minimera riskerna.

På Teknikdelar.se har du ett brett sortiment av skal, fodral och skärmskydd som kommer att maximera skyddet för din telefon. Förslagsvis har du skal till Samsung Galaxy S21 för under hundralappen som skyddar den mot slitage, repor och stötar. Skalen kommer från kända varumärken som Samsung, Ideal of Sweden, Otterbox, Celly med flera.

Köp ett billigt skal på Teknikdelar.se

Faktum är att en av de vanligaste olyckorna med en telefon är att den tappas i marken. Utan ett skal eller skärmskydd är risken stor att skärmen spricker och måste bytas ut för flera tusen kronor.

Med ett skyddande skal och skärmskydd kommer din Samsung Galaxy att bli mer motståndskraftig och klara av fall, stötar och repor. Ett perfekt skal för dig med en begränsad budget är Gradient Skal för Samsung Galaxy S21 för endast 99 kronor. Detta skal kommer i rosa-blå färg och består av TPU och härdat glas. Dessutom blir köpet ännu billigare när du registrerar dig som prenumerant för nyhetsbrev. Då får du får hela 10 procents rabatt på ditt första köp.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *