Datorn som kontor

Köpa dator: ny eller begagnad?

Så du behöver en ny dator? Idag handlar det inte bara om vilken dator som du ska välja, utan också om du ska köpa en ny eller en begagnad.

Köpa ny dator

Det som är skönt med en ny dator är att den är ny. Att den har den senaste tekniken och att det finns mycket att välja mellan. Sedan har du under lång tid. Det är också en härlig känsla att få gå ut på nätet eller gå till en affär, kolla på datorer och välja den som du verkligen vill ha. Idag finns det en hel del snygga datorer. En liten nackdel är priset. Visst, du kan köpa en ny dator för 2000 kronor, men det finns en anledning till att folk föredrar att köpa en begagnad för 5000 kronor istället för en ny dito för 2000 kronor. Ett tips är att läsa tidningen ”PC för Alla” innan du köper din dator. Då får du bra tips och kan läsa recensioner om de olika datorerna.

Köpa begagnad dator

Den absolut största fördelen med att köpa begagnat är priset. Om du inte måste ha den absolut nyaste datorn, kan en tre år gammal dator med ett års garanti vara ett lika bra köp. Köper du begagnad får du ofta mycket för pengarna.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *