Datorn som kontor

Arbeta framför datorn utan eget företag

Du har talanger som du kan använda för att tjäna pengar hemifrån framför datorn. Men du vill inte starta företag. Det känns för krångligt. Idag kan du driva företag utan att vara företagare själv. Smidigt och du slipper byråkratiskt krångel.

Fakturera utan företag

För många är det en dröm att ha eget företag. Särskilt bland personer som är kunniga inom IT, marknadsföring och webbdesign. Få jobba hemifrån och kunna bestämma själv. Problemet är ofta det första steget: att komma igång. För att göra verklighet av dina planer kan du överlåta själva företagsdelen till ett externt företag, som Frilands Finans. Du arbetar och skriver ut fakturor, men som privatperson. Gå in på Frilans Finans och driv företag via dem.

Driva företag framför datorn

Du vill ha din dator som skrivbord, som kontoret som du sköter allt ifrån. För att sätta igång behöva du en bra företagsidé. Ett fel som många gör är att de försöker planera fram den ultimata idén. Som garanterat lyckas. Då är det klokare att planera en kortare tid och sedan börja sälja din tjänst, starta webbshoppen eller Youtubekanalen. Se vad som fungerar och lära dig av misstagen. Försök inte att lösa alla små problem i förväg, utan lär dig under processens gång. Det är många som arbetar heltid hemifrån via sina datorer och de flesta har behövt testa flera olika idéer innan de börjat få en inkomst att leva på.

Få verksamheten att växa

Det är smart att satsa på en idé som du kan skala upp. Du startar en webbshop, lär dig under resans gång och startar sedan en till. Och en till. Detsamma gäller konsulttjänster: du skapar ett system som gör att du arbetar fortare och därför klarar av fler klienter. Det är också klokt att våga delegera. Du överlåter själva företagsbiten till Frilans Finans, men kan också anlita frilansare för marknadsföring och för att skapa en snygg hemsida.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *